Efter 22 år

Efter 22 år är det nu dags för mig att göra min första långresa. Det tog ett tag innan jag fick möjligheten. Det är ju trots allt en hel del som måste stämma; lång ledighet, ekonomi, resesällskap osv. Eftersom det verkar vara en mycket svår kombination att få alla förutsättningar i harmoni med varandra så gav jag upp på den punkten. Då jag inte funnit någon vän som har möjlighet att följa med så åker jag själv. Ett av målen med resan är i ärlighetens namn att utmana mig själv en aning och då är det perfekt att resa solo…

En hel del resmål har övervägts. Den tuffaste planen var att med cykel ta sig till Spanien. Det har varit en dröm sedan högstadietiden, men den låter sig inte uppfyllas utan resesällskap. Alltså får jag avvakta med den rutten. Är du intresserad av att följa med på en sådan resa så skicka mig ett email.

Till slut kom jag fram till att Sydostasien blir ett lämpligt resmål. Så på onsdag i nästa vecka är det då dags att stiga på planet som tar mig till Bangkok. Tanken är sen att jag ska låta olika infall och händelser styra min resväg. Förbanna mig om jag bara är på turistorter hela tiden!

Det enda som skymmer solen nu är att jag har en kind som skymmer utsikten något åt höger. Det finns enligt mig inte många fördelar med visdomständer så jag har äntligen lyckats bli av med den genom ett litet ingrepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *